Motorpsycho - A Boxful Of Demons - Limited Edition (3LP Vinyl + 2CD + Blu-ray + Bok)

Motorpsycho - A Boxful Of Demons - Limited Edition (3LP Vinyl + 2CD + Blu-ray + Bok)
Varenr.
CCLPBOX052
Lager
På lager
Pris
kr 1 195,00
Før
kr 1 795,00
Utgitt:08.06.2018
Format:LP - 180 gram + CD + Blu-ray + Bok
Sjanger:Rock
Se alt av:Motorpsycho

Kvantumsrabatt

Loading...
3 x 180 gram vinyl, tre bokser med ark som utgjør Lars Ramslies A Boxful Of Demons, en Blu-ray Live at Rockheim, 2 CD-er Live at Rockheim,10 postkort med bilder fra Rockheim.

For 25 år siden slapp Motorpsycho sitt album Demon Box. Albumet er en av hjørnesteinene i Motorpsychos katalog. Det har vært en rekke markeringer av albumet: I 2014 kom «Demon Box» ut som en 4CD/DVD-boks på Rune Grammofon og de spilte hele Demon Box under Slottsfjell festivalen sommeren 2015, og i oktober 2015 spilte de albumet i sin helhet tre dager på rad under Motorpsycho-utstillingen Supersonic Scientists på Rockheim. Disse tre dagene ble filmet og tatt opp,og lå i hvelvet et års tid før de bestemte seg for å gi det ut. Det har blitt en trippel LP/dobbel CD, i tillegg til at hele konserten skal slippes som Blu-Ray.


Parallelt gikk Lars Ramslie med en bok idé, nemlig å skrive boka om Demon Box som en del av Morgenbladet Topp 100-serien (hvor bl.a Johan Harstad har skrevet boka Motorpsycho: Blissardtidligere). Det var etter at Lars skrev essayet Timothy's Monster i boka Supersonic Scientists, og følte (tiltross for at han leverte nesten fem ganger så lang tekst som avtalt) at det var mye mer igjen å si. Muligheten for å slå disse to litterære (Lars) og musikalske (Motorpsycho) hodene sammen dukket opp da Lars og Morgenbladet-skribent Marius Lien satt etter Motorpsycho-konserten på Slottsfjell og pratet om beat-poeter og Motorpsycho. Marius fortalte historien om da Ken Kesey (forfatteren av essaysamlingen Demon Box, Viking Press 1986) hadde troppet opp på forlaget og bedt de om å slippe boka som små hefter og putte dem i en boks. Forlaget sa naturlig nok nei, men denne idéen likte både Lars, Motorpsycho og Falck Forlag så godt at vi like godt stjal bok idéen og utvidet med både plater og film.


Sporliste
01. Waiting For The One
02. Nothing To Say
03. Feedtime
04. Gutwrench
05. Sunchild
06. Mountain
07. Tuesday Morning
08. All Is Loneliness
09. Junior
10. Babylon & Mr. Who
11. Plan #1
12. Sheer Profoundity
13. The One That Went Away
14. Come On In
15. Demon Box
16. Flesh Harrower
17. Home Of The Brave

Relaterte varer