Thomas Dybdahl - One Day You´ll Dance For Me New York City

Thomas Dybdahl - One Day You´ll Dance For Me New York City
Varenr.
RRLP29
Lager
Sendes vanligvis innen 4-7 dager
Pris
kr 196,00
Før
kr 239,00
Utgitt:2004
Format:Vinyl
Sjanger:Rock

Kvantumsrabatt

Loading...
Nytt album fra Thomas Dybdahl; det siste i oktober-trilogien. Høsten 2002 albumdebuterte den unge Stavanger-artisten med ...That Great October Sound. Han proklamerte den gang at dette var første album i en oktober-trilogi.

Tre år senere kommer nå siste album i trilogien. I mellomtiden har han solgt over 50.000 album i Norge, han har gjort unna flere utsolgte turneer, spilt på Øya, Quart og Roskilde festivalen, gitt ut sitt andre album (Stray Dogs) og én DVD, mottatt to gullplater, Alarm-, Spellemann- og Edvardprisen. Han har skrevet musikk for Maria Mena, sunget duett med Bertine Zetlitz, deltatt på Johnny Cash-hyllest, konsert og album, produsert filmmusikk for Alt For Egil og Monstertorsdag, og er også profilert vokalist i National Bank.


Men hva så med One Day You'll Dance For Me, New York City? Vel, skiva er glimrende den. Som anmelder Gjestad skrev i Aftenposten, der han gav plata 6/6: "Stillferdig, utfordrende og sykt vakker avslutning på oktobertrilogien... Etter dette skal vi ikke mase mer om oktober, melankoli og Thomas Dybdahl i én og samme setning, men bare konstatere at denne mesteren har avrundet sitt første musikalske storprosjekt på imponerende vis."


Sporliste
01. One Day You´ll Dance For Me, New York City
02. If We Want It, It´s Right
03. A Love Story
04. Solitude
05. It´s Always Been You
06. Don´t Lose Yourself
07. Babe
08. Henry
09. Piece

Relaterte varer