Major Parkinson - Blackbox (Vinyl)

Major Parkinson - Blackbox (Vinyl)
Varenr.
DRLP2222
Lager
Sendes vanligvis innen 4-7 dager
Pris
kr 204,00
Før
kr 249,00
Utgitt:27.10.2017
Format:Vinyl
Sjanger:Rock

Kvantumsrabatt

Loading...
Blackbox er det fjerde studioalbumet til kult-prog-fenomenet Major Parkinson. Dette er en tunglastet skattekiste i helstøpt mørk materie som trekkes tålmodig fra havbunnen, gjennom stimer av underlige sverdfisker. Albumet er et nattlig ritt over åpne, snødekte vidder, i belysningen av en dunkel måne og ukjente stjernebilder.

De sju medlemmene i bandet har brukt rundt to år på å sette sammen Blackbox, og med produsentlegenden Yngve Leidulv Sætre bak spakene får du her oppleve majorene i et tettere, tyngre og mer delikat lydbilde enn tidligere. Linn Frøkedal (Misty Coast, Low Frequency in Stereo) bidrar med umiskjennelig gjestevokal på intet mindre enn fire spor, og et utall av andre musikere har bidratt med sine unike krydder i denne unike utforskningen av progressive lydlandskaper. Frenetiske rytmeseksjoner, lekne strykere, englekor, flyvende pianoer, luftige blåsere, blytunge gitarvegger og arktisk elektronikk, denne platen har det meste.

 

Major Parkinson gir deg her et kompromissløst musikalsk verk, et sted i krysningspunktet mellom progrock og filmatisk pop, holdt på plass med en rød tråd av mørk poesi. Rull ut den svarte løperen!

 

Sporliste
01. Lover, Lower Me Down!
02. Night Hitcher
03. Before The Helmets
04. Isabel: A Report To An Academy
05. Munchausen By Proxy
06. Scenes From Edison's Black Maria
07. Madeleine Crumbles
08. Baseball
09. Strawberry Suicide
10. Blackbox

Relaterte varer