Tornefuglene - Komplett Boks - Del 1 + Del 2

Tornefuglene - Komplett Boks - Del 1 + Del 2
Varenr.
TORNE12
Lager
På lager
Pris
kr 229,00
Før
kr 298,00
Utgitt:1983
Format:DVD
Sjanger:TV-serie
Antall disker:5
Aldersgrense:11 år
Undertekster:Norsk, svensk, dansk

Kvantumsrabatt

Loading...
En av tidenes mest populære miniserier! Her del en og to samlet til spesialpris.

Tornefuglene er basert på Colleen McCulloughs bestselgende roman og forteller denne episke historien med de grenseløse horisontene i Australias ødemark som bakteppe.

 

TORNEFUGLENE
En prest vaklende mellom Gud og menneskelig lidenskap. En vakker pike som kun begjærer det hun ikke kan få. Fem tiår med ambisjoner, frykt, lengsel og hevn. Tornefuglene er basert på Colleen McCulloughs bestselgende roman og forteller denne episke historien med de grenseløse horisontene i Australias ødemark som bakteppe. Denne TV-klassikeren har briljante skuespillere, er belønnet med seks* Emmy-priser® og forblir en av tidenes mest populære miniserier. 
 
TORNEFUGLENE - DE TAPTE ÅRENE
Hva skjedde egentlig med fader Ralph de Bricassart og Meggie Cleary i løpet av de fordekte årene som det ikke ble fortalt om i den originale, populære miniserien fra 1983? Her er det fascinerende svaret!
Richard Chamberlain er tilbake som de Bricassart i denne spennende oppfølgeren til Tornefuglene, som er basert på Colleen McCulloughs bestselger. Under Den andre verdenskrig gjør De Bricassart en heltemodig innsats når han redder flyktninger i Roma, før Vatikanet sender ham tilbake til den australske sauefarmen han trodde han hadde forlatt for alltid. Gjensynet med Meggie (Amanda Donohoe) fører til både nye fristelser og en dyp krise: Meggie står i fare for å miste foreldreretten til sin elskede sønn, som er fruktene av den forbudte kjærlighetsaffæren de hadde for flere år siden.

Relaterte varer

Allo Allo - Den Komplette Serien
kr 599,00 kr 481,00
Børning 2
kr 99,00 kr 39,00
Sony Dualshock 4 Controller V2 Sort (PS4)
kr 599,00 kr 489,00
Peppy Pups
kr 499,00 kr 249,00