Extras - The Complete Collection (Import)

Extras - The Complete Collection (Import)
Varenr.
8308821
Lager
Sendes vanligvis innen 10-20 dager (Import)
Pris
kr 160,00
Før
kr 199,00
Utgitt:2009
Format:DVD
Sjanger:Komedie
Antall disker:5
Spilletid:7 timer 14 minutter
Aldersgrense:11 år

Kvantumsrabatt

Loading...
Ricky Gervais sin oppfølger til BBC-serien og gigantsuksessen The Office gir oss et komisk innblikk i livet til en desperat statist på jakt etter status på britiske filmsett. Utgivelsen inneholder begge sesongene og en julespesial i boks med 5 disker.

Sesong 1: Møt skuespilleren Andy Millman. Han glemmer aldri replikkene sine, av den enkle grunn at han aldri får noen. Andy (Ricky Gervais) er en desperat mann. Han har vært skuespiller i fem år, men takket være hans udugelige agent (Stephen Merchant) har han aldri fått en ordentlig rolle.

 

Sesong 2: Andy er fortsatt en skuespiller med ambisjoner og et manus. Darren Lamb er fortsatt hans udugelige agent og Maggie er hans håpløse bestevenn. Når BBC godkjenner manuset til Andy, ser alt ut til å ordne seg. Men som vanlig raseres drømmene hans om å bli en respektert skuespiller og manusforfatter, og han må kjempe for den lille selvtilliten som er igjen.

 

Julespesial: Andy er ikke fornøyd med suksessen han har oppnådd. Når en ny agent tar kontakt med ham, sier Andy opp Darren og slutter i showet ”When the Whistle Blows”. I mellomtiden har Maggie nådd bunnen. Hun har sluttet å jobbe som statist og bor i en liten, bedrøvelig leilighet. Andy, på den andre siden, er alt for selvopptatt til å legge merke til Maggies sørgelige tilstand.

Relaterte varer