Den Som Dreper - Den Komplette Serie

Den Som Dreper - Den Komplette Serie
Varenr.
803904
Lager
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Pris
kr 160,00
Før
kr 199,00
Utgitt:2012
Format:DVD
Sjanger:TV-serie
Antall disker:6
Spilletid:8 timer 36 minutter
Aldersgrense:15 år
Undertekster:Norsk, engelsk, svensk, finsk, dansk

Kvantumsrabatt

Loading...
Inneholder den komplette TV-serien, samt kinofilmen Fortidens Skygge.

Samleren
Når skjelettene av fire unge kvinner blir funnet nedgravd i en skog nord for København, trekkes Katrine og Thomas inn i en livsfarlig jakt på den første seriemorderen i dansk historie.


Øye For Øye
Når det dukker opp et mishandlet lik, setter drapsavsnittet saken i forbindelse med den voksende gjengkrigen mellom østeuropeiske narkobander. Heldigvis har politiet en kilde på innsiden av miljøet: En undercover politimann som mafialederen Jacovs sjåfør.


Utopia
En helt vanlig familie blir funnet drept i sitt eget hjem. Ingenting er stjålet, og det brutale drapet virker å være helt meningsløst og uten motiv. Thomas tiltrekkes av mysteriet og brutaliteten, og tar på seg saken.


Dødens Spill
Ved en tilfeldighet blir liket av en ung kvinne funnet sekunder før hun forsvinner for alltid i flammer. Tilsynelatende står Thomas og Katrine foran det perfekte mord: En morder uten samvittighet, og som ikke er redd for å leke katt og mus med politiet.


Ondt Blod
En 17 år gammel innsatt blir voldtatt og drept i et av Danmarks største fengsler. For Katrine blir saken et sterkt møte med en fortid hun helst vil glemme. Katrine og Thomas jobber under intenst press for å sirkle inn gjerningsmannen i et miljø preget av hat, vold og hevn.


Fortidens Skygge
Som ung psykolog unnlot Thomas å tvangsinnlegge en pasient med krigstraumer, som manisk tegnet detaljer fra brutale mord og ulykker. Når det viser seg at pasientens tegninger illustrerer virkelige mord, får ikke Thomas seg til å stoppe før saken er oppklart.

Relaterte varer