Black Mirror - Sesong 2 (Import)

Black Mirror - Sesong 2 (Import)
Varenr.
C4DVD10512
Lager
Sendes vanligvis innen 10-20 dager (Import)
Pris
kr 120,00
Før
kr 149,00
Utgitt:2013
Format:DVD
Sjanger:TV-serie
Aldersgrense:15

Kvantumsrabatt

Loading...
En krysning mellom The Twilight Zone og Tales of the Unexpected, ser Black Mirror på hvilke konsekvenser den raske utviklingen av teknologi har på samfunnet. Hver av de tre episodene er en helt selvstendig historie, men med et overlappende tema.

Straks Tilbake
Et ungt par flytter til en avsidesliggende hytte i landet. Når Ash plutselig blir drept i en bilulykke, anbefaler en venn Martha til å melde seg på en tjeneste som gir henne muligheten til å holde kontakten med den avdøde. Ved å bruke Ash sine siste profiler på sosiale medier skapes en «ny Ash». Martha, først kvalm av tanken, blir likevel trukket inn i denne falske verdenen.


White Bear
Victoria våkner og kan ikke huske noe om livet sitt. Alle hun møter nekter å kommunisere med henne og liker å filme hennes ubehag på telefonene sine. Hun oppdager et signal som har gjort de fleste mennesker om til ukritiske kikkere, slik at de «upåvirkede» kan angripe folk som henne. Victoria må ødelegge senderen, men vil hun klare det, og vil det være slutten for hennes pine?


The Waldo Moment
Komiker Jamie Slater gir stemmen Waldo, en animert bjørn på et satirisk TV-program. Når kanalen vil gi Waldo sin egen pilot, finner Jamie seg plutselig i en politisk maktkamp som raskt kommer ut av kontroll.


NB! Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Relaterte varer

Børning 2
kr 99,00 kr 39,00
Sony Dualshock 4 Controller V2 Sort (PS4)
kr 599,00 kr 489,00
Allo Allo - Den Komplette Serien
kr 599,00 kr 481,00