Sonja

Sonja
Varenr.
sonjadvd
Lager
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Pris
kr 128,00
Før
kr 159,00
Utgitt:01.04.2019
Format:DVD
Sjanger:Drama
Aldersgrense:12
Undertekster:Norsk

Kvantumsrabatt

Loading...
Sonja er filmen om Sonja Henie, tidenes største kunstløper, som bestemmer seg for å dra til Hollywood i 1936 og bli filmstjerne.

Hennes første film, One In a Million, topper Box Office samme år, og slik skal det fortsette i lang tid framover. Nye filmer, halsbrekkende koreografier, spektakulære skøyteshow, endeløse fester, alltid omringet av kjærester, beundrere, venner og familie. En endeløs opptur … Men så skjer det. Sonja blir eldre. Hun er ikke søt lenger. Publikumstallene synker, filmselskapene trekker seg. Hvordan skal hun slå seg opp denne gangen?


Ine Marie Willmann spiller Sonja Henie. Hun gikk ut av Teaterhøgskolen våren 2011, og har hatt en rekke store roller ved teatre rundt i Norge, bl.a. som Anne Frank i oppsetningen Anne Franks dagbok på Den Nationale Scene i Bergen i 2013, og i Riksteatrets oppsetning av Anna Karenina i 2011. Willmann mottok Amandaprisen for beste kvinnelige skuespiller i 2015 for sin rolle i spillefilmen De nærmeste, også denne regissert av Anne Sewitsky. I 2016 mottok hun Gullruten i klassen beste kvinnelige skuespiller for sin rolle i krimserien Det tredje øyet (TV2).


Skuespillere
Anders Mordal, Eldar Skar, Ine Marie Wilmann, Pål Sverre Hagen, Valene Kane

Relaterte varer