Sensommer

Sensommer
Varenr.
AWE5081NDVD
Lager
På lager
Pris
kr 29,00
Før
kr 79,00
Utgitt:24.10.2016
Format:DVD
Sjanger:Drama, Krim
Spilletid:1 time 11 minutter
Aldersgrense:12 år
Undertekster:Norsk, engelsk

Kvantumsrabatt

Loading...
Et glimrende krimdrama. Årets norske sommerfilm

En eldre norsk forfatter har trukket seg tilbake til en avsidesliggende villa på den franske vestkysten, idet et ungt utenlandsk par på motorsykkelferie får motorstopp like utenfor eiendommen hennes. Ettersom det er langt til nærmeste bilverksted lar hun dem overnatte, og setter dermed startskuddet for et trekantdrama med utgangspunkt i den unge kvinnens graviditet. Gradvis kommer mørke hemmeligheter fra fortiden til overflaten og det unge parets inntreden virker plutselig ikke så tilfeldig lenger.


Krimdramaet Sensommer er filmet på location i Bretagne og Normandie, med skuespillerlegenden Bente Børsum (Reisen til julestjernen, Jakten) i hovedrollen som den eldre norske forfatteren Viviann. Samtidig bekler stjerneskuddene Rolf Kristian Larsen (Mannen som elsket Yngve, Kampen om tungtvannet) og Heidi Toini (Staying Alive) birollene som det unge paret.


Sensommer er skrevet og regissert av Henrik Martin Dahlsbakken, som i 2015 debuterte med den personlige oppvekstskildringen Å vende tilbake. Det kritikerroste krigsdramaet ble shortlistet som Norges Oscar kandidat for beste fremmedspråklige film og vant hovedprisen under Nordiske filmdager i Lübeck, i tillegg til å bli vist i konkurranse under Rome Film Fest.


Skuespillere
Bente Børsum, Rolf Kristian Larsen, Heidi Toini, Christian Bujeau, Aurelien Gabrielli

Relaterte varer