Seks Som Oss - Sesong 1

Seks Som Oss - Sesong 1
Varenr.
NO11176
Lager
På lager
Pris
kr 39,00
Før
kr 99,00
Utgitt:2005
Format:DVD
Sjanger:TV-serie
Antall disker:1
Spilletid:3 timer
Aldersgrense:11 år

Kvantumsrabatt

Loading...
Seks som oss er en dramakomedie om 3 søstre spilt av suksesstrioen Hilde Lyrån, Kjersti Elvik og Lisa Tønne. Det er dem, deres livsanskuelser og samliv med Dennis Storhøi, Samuel Fröler og Glenn Andre Kaada som er basisen i serien.

Vi møter jentene til hverdag og fest, og det er ikke fritt for at det oppstår en del turbulens rundt dem. De fleste vil likevel humre gjenkjennende til de mange situasjoner de ramler ut i...


Storesøster Karin (Hilde Lyrån) er 40 og gift med Erik (Dennis Storhøi). Sammen har de de to barna Marte (Ellen Bennin Brataas) og Truls (Markus Aarstad) og alle er de bosatt på vestkanten i Oslo. For Karin sin del er hun på vei ut i arbeidslivet etter mange år som husmor, men dette har mannen hennes av og til vanskeligheter med å akseptere.


Angelica (Kjersti Elvik) er 35 år og studerer kunst, bor i sentrum sammen med den svenske terapeuten Carsten (Samuel Fröler). Sammen lever de et godt liv, men hun ønsker seg barn og når man bare blir eldre blir det mer og mer alvorlig. Hennes mann er derimot ikke alltid med på notene og har ikke de samme drømmene som henne.


Solfrid (Lisa Tønne) er 25 år og lillesøsteren av de tre. Hun bor på Tøyen og lever et godt og avslappet liv med sansen for menn. Det er ikke alltid lett for Birger (Glenn Andre Kaada) som er forelsket i henne, å se at hun nesten daglig forsyner seg av nye menn. Birger må pent "bare være en venn" og her oppstår det mange konfrontasjoner.

Relaterte varer