Pushwagner

Pushwagner
Varenr.
NO1310706
Lager
Utsolgt
Pris
kr 79,00
Før
kr 99,00
Utgitt:2011
Format:DVD
Sjanger:Dokumentar
Spilletid:1 time 13 minutter
Aldersgrense:Tillatt for alle
Undertekster:Norsk

Kvantumsrabatt

Loading...

Terje Brofos alias Pushwagner er en fyr like unik og uforutsigbar som verkene han produserer, og i en dokumentar som veksler fra det røffe til det konstruerte får vi her innblikk i livet og karrieren til en av våre fremste kunstnere.

Regissørene Even Benestad (Alt Om Min Far) og August Baugstø Hanssen tilbrakte tre år sammen med Pushwagner - tre år som var frustrerende, givende og hysterisk morsomme.


Dokumentaren er et forsøk på å lese Pushwagners unike personlighet og kunst i lys av hverandre. Filmen reiser også spørsmål om hvilken virkelighet som portretteres og hvem som har retten til å fortelle historien; den foran eller de bak kamera. Fokuset ligger på tidsperioden regissørene har fulgt ham, men Pushwagner tar stadig initiativ til å bringe oss tilbake til den dramatiske fortiden som har bidratt til å forme ham.


Resultatet er et fascinerende innblikk i en sammensatt personlighet og en brokete karriere, men også en film som utfordrer grensene for hva som kan betegnes som en dokumentar.

Relaterte varer