Lilyhammer - Sesong 1

Lilyhammer - Sesong 1
Varenr.
DVD-4013
Lager
Sendes vanligvis innen 4-7 dager
Pris
kr 160,00
Før
kr 199,00
Utgitt:2012
Format:DVD
Sjanger:TV-serie
Antall disker:2
Spilletid:6 t
Aldersgrense:15
Undertekster:Norsk

Kvantumsrabatt

Loading...
Steven van Zandt - kjent fra The Sopranos og som gitarist i The E Street Band - spiller hovedrollen i den norske serien Lilyhammer, vist på NRK her hjemme.

Frank "The Fixer" Tagliano, mafiaboss i New York, må gå i dekning etter å ha vitnet i en rettssak. Valget faller på Norge og Lillehammer, et sted han fikk positivt inntrykk av gjennom OL-sendingene i 1994 - men det blir skikkelig kulturkollisjon mellom amerikanernes "klar deg selv"-mentalitet og det norske sikkerhetsnettet. Frank møter store utfordringer i overgangen fra å være en fryktet og respektert gangster i New York, til å bli arbeidsledig innvandrer i Oppland. Én ting er likevel den samme: Også i det norske bygdesamfunnet må han ty til skruppelløse metoder for å komme seg opp og fram …


Den underholdende actionkomedien har også en rekke kjente norske navn på rollelista, deriblant Trond Fausa Aurvåg, Marian Saastad Ottesen, Steinar Sagen, Fridtjov Såheim, Sven Nordin, Anne Krigsvoll, Bjarte Tjøstheim, Jan Gunnar Røise og Robert Skjærstad.


Skuespillere
Fridtjov Såheim, Mariann Saastad Ottesen, Steinar Sagen, Steven Van Zandt, Sven Nordin, Trond Fausa Aurvåg

Relaterte varer