Lange Flate Ballær 1 & 2

Lange Flate Ballær 1 & 2
Varenr.
802515
Lager
På lager
Pris
kr 49,00
Før
kr 99,00
Utgitt:2018
Format:DVD
Sjanger:Komedie
Antall disker:2
Spilletid:3 timer 14 minutter
Aldersgrense:7
Undertekster:Norsk

Kvantumsrabatt

Loading...
To av dette århundrets største norske ?lmsuksesser samlet på én DVD. Lange Flate Ballær I og II er blant Norges mest folkekjære komedier.

Lange Flate Ballær (2006)
Lange Flate Ballær er en vill komedie om seks karer som jobber sammen på EdGarasjen. Verkstedet trues av konkurs, og guttane står i fare for å miste jobbene sine. I ren desperasjon velger de å gjøre det som er mest naturlig for dem - å bruke det som er igjen i kassa på guttetur. Til Fotball-VM i Tyskland! Uten damer. Men de lever også et liv ved siden av jobb og fotball. Et liv det er vanskelig å legge igjen hjemme. Hver og én av dem har sin helt private målsetting med turen, noe som underveis bringer dem opp i en rekke hysterisk morsomme situasjoner. For publikum. For guttane er det ikke alltid fullt så morsomt, og samholdet blir satt på store prøvelser. Og enda verre - de går kanskje glipp av en kamp..


Lange Flate Ballær 2 (2008)
Sist gang gjaldt det fotball VM - denne gangen står det mer på spill! I Lange Flate Ballær II møter vi igjen de seks kællane fra EdGarasjen. De er ikke akkurat topptrente kommandosoldater og har som vanlig regnet med å få fritak fra den årlige heimevernsøvelsen - men denne gangen slipper de ikke unna. Militærpolitiet tropper opp og henter dem til noe som skal vise seg å være noe helt annet enn den vanlige HV-øvelsen. En omfattende NATO-operasjon er i gang i Norge. Et tilfeldig møte med en amerikansk admiral - spilt av Don Johnson - trekker våre venner inn bak kulissene i det som viser seg å være tidenes største dekkoperasjon på norsk jord. Og brått så er det 6 kællær fra Fredrikstad som er menneskehetens håp...

Relaterte varer

Børning 2
kr 99,00 kr 39,00
Peppy Pups
kr 499,00 kr 249,00