Koselig Med Peis

Koselig Med Peis
Varenr.
76NSD8800096SM
Lager
Sendes innen 4-7 dager
Pris
kr 79,00
Før
kr 99,00
Utgitt:2010
Format:DVD
Sjanger:TV-serie
Antall disker:3
Spilletid:5 timer 48 minutter
Aldersgrense:15 år
Undertekster:Norsk

Kvantumsrabatt

Loading...
Den mørkt humoristiske NRK-serien Koselig Med Peis er et karakterdrevet drama om den dysfunksjonelle familien Broch-Hansen.

Med håndholdt kamera og skittenrealistisk stil inviteres vi inn i livet til en splittet kjernefamilie som definitivt ikke er noe ideal, men som det samtidig er veldig lett å kjenne seg igjen i - på godt og vondt.


I begivenhetenes sentrum befinner 36 år gamle Georg seg, en verpesjuk mann med frykt for egen forstand og frykt for å bli som sine foreldre. Når Georg motvillig blir verge for sin alkoholiserte, psykisk syke og heller utrivelige far, kommer han tettere på også sin lesbiske mor og broren Terje - sistnevnte en paranoid misantrop som hater hjembyen og sliter med å skrive oppfølgeren til sin bok om den vestlige grådighetskulturen. Georg flytter inn i barndomshjemmet, og fortrengte hendelser virvles til overflaten. Etter mange års flukt fra fortiden blir den splittede familien igjen tvunget til å forholde seg til hverandre.


Skuespillere
Bjørn Sundquist, Jon Skolmen, Ellen Horn, Kristin Kajander, Tone Danielsen, Anders Danielsen Lie, Stein Winge, Lena Ellingsen

Relaterte varer