Koselig Med Peis

Koselig Med Peis
Varenr.
76NSD8800096SM
Lager
Sendes innen 4-7 dager
Pris
kr 63,00
Før
kr 79,00
Utgitt:2010
Format:DVD
Sjanger:TV-serie
Antall disker:3
Spilletid:5 timer 48 minutter
Aldersgrense:15 år
Undertekster:Norsk

Kvantumsrabatt

Loading...
Den mørkt humoristiske NRK-serien Koselig Med Peis er et karakterdrevet drama om den dysfunksjonelle familien Broch-Hansen.

Med håndholdt kamera og skittenrealistisk stil inviteres vi inn i livet til en splittet kjernefamilie som definitivt ikke er noe ideal, men som det samtidig er veldig lett å kjenne seg igjen i - på godt og vondt.


I begivenhetenes sentrum befinner 36 år gamle Georg seg, en verpesjuk mann med frykt for egen forstand og frykt for å bli som sine foreldre. Når Georg motvillig blir verge for sin alkoholiserte, psykisk syke og heller utrivelige far, kommer han tettere på også sin lesbiske mor og broren Terje - sistnevnte en paranoid misantrop som hater hjembyen og sliter med å skrive oppfølgeren til sin bok om den vestlige grådighetskulturen. Georg flytter inn i barndomshjemmet, og fortrengte hendelser virvles til overflaten. Etter mange års flukt fra fortiden blir den splittede familien igjen tvunget til å forholde seg til hverandre.


Skuespillere
Bjørn Sundquist, Jon Skolmen, Ellen Horn, Kristin Kajander, Tone Danielsen, Anders Danielsen Lie, Stein Winge, Lena Ellingsen

Relaterte varer

Peppy Pups
kr 499,00 kr 249,00
Kongens Nei
kr 79,00 kr 63,00