Arne Benoni & Ottar «Big Hand» Johansen - Benoni & Big Hand

Arne Benoni & Ottar «Big Hand» Johansen - Benoni & Big Hand
Varenr.
NEWCD217101
Lager
På lager
Pris
kr 119,00
Før
kr 149,00
Utgitt:10.02.2017
Format:CD
Sjanger:Country

Kvantumsrabatt

Loading...
De har holdt på så lenge vi kan huske. Etterspurte og folkekjære i hele Skandinavia er de Suliskongen og Lofotsheriffen. De er Good Ol' Boys - trygge, hardføre, ramsalte karer med dype røtter i et dramatisk landskap av fjell og jord, hav og strie strømmer.

Begge har enorm respekt for de nådeløse omgivelsene hvor kystfolk til alle tider klorte seg fast, trossa iskald storm, frådende regn og og illsinte bølger, ofte med livet eller håpet som innsats.
 

Begge bærer i seg bevisstheten om under- og overjordiske skapninger, født av trolske naturkrefter som vilkårlig fordelte angst, skyld og fortvilelse med usvikelig sjenerøsitet.
 

Begge er oppvokst der mørketida gir liv til saftig bannskap og skrøner, udødelige myter og sviende lengsel. Begge har opplevd at det skimrende nordlyset våker ved drømmenes vogge og grav.
 

Hver for seg har de sett forbi storhavet, ut i verden. Hver for seg har de reist til Nashville og skapt ny norsk historie i countrymusikkens hjemland. Hver for seg har de delt sang og scene med sine egne idoler, de fremste amerikanske artistene i sjangere fra tradisjonell western til outlaw country rock. De har kryssa hverandres veier, gått et par av de samme stiene - men aldri samtidig. Ikke før nå. Sammen utgjør Arne Benoni og Ottar Big Hand Johansen et kraftsenter på vår musikalske arena.

 

 

Sporliste
01. The Life And Times Of A Singing Cowboy
02. You Make Me Shine
03. Lucky
04. Arctic Blood
05. North Atlantic Blues
06. Some Lucky Stardust 
07. Wreck Of Elvis’ Cadillac
08. Laughter Of Maria
09. The Porch Light Is Burning
10. Good Ol’ Boys

Relaterte varer