Battlestar Galactica - The Movie (Blu-ray)

Battlestar Galactica - The Movie (Blu-ray)
Varenr.
52GSB8294890
Lager
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Pris
kr 83,00
Før
kr 99,00
Utgitt:1978
Format:Blu-ray
Sjanger:Science Fiction
Spilletid:2 t 5 min
Aldersgrense:15
Undertekster:Norsk

Kvantumsrabatt

Loading...
I dette science fiction-eventyret som la grunnlaget for fenomenet Battlestar Galactica, foregår en kamp i dypet av verdensrommet for å redde menneskene fra total utryddelse.

Med et håp om en varig fred etter århundrer med intens krigføring, samles de tolv koloniene for å underskrive en avtale med sine fryktede fiender, cyklonene. Men menneskeheten blir forrådt på seremonikvelden, når cyklonene gjennomfører et knusende og uforutsett angrep som ødelegger kolonienes hjemplaneter og det meste av deres militære ressurser. Det ensomme flaggskipet Galactica overlever, og leder de overlevende kolonistene på en episk reise for å finne et nytt hjem på en fjerntliggende, sagnomsust planet- Jorda.


De må overleve flukten fra cyclonene gjennom en rekke episke slag som vil avgjøre menneskehetens skjebne, i denne ustanselige, actionfylte klassikeren, fylt med imponerende spesialeffekter.


Skuespillere
Dirk Benedict, Lorne Greene, John Colicos, Herbert Jefferson Jr., Laurette Spang, Noah Hathaway, Richard Hatch, Terry Carter, Maren Jensen, Tony Swartz

Relaterte varer

Allo Allo - Den Komplette Serien
kr 699,00 kr 499,00
Sony Dualshock 4 Controller V2 Sort (PS4)
kr 599,00 kr 489,00
Peppy Pups
kr 499,00 kr 249,00