Ordet Fanger - Brettspill

Ordet Fanger - Brettspill
Varenr.
6430031712940
Lager
Sendes vanligvis innen 4-7 dager
Pris
kr 179,00
Før
kr 199,00

Kvantumsrabatt

Loading...
Ordet fanger Brettspill er et morsomt, enkelt og hurtigspilt familiespill. Spillet er kåret til "Årets familiespill 2015" og ble også kåret til vinner av Guldbrikken i Danmark i 2014 som "Årets selskapsspill".

Har du noen gang tenkt på at hodet ditt er proppet med all verdens tilfeldig informasjon? Vaskemiddelmerker, sanger, fotballag... lista er uendelig! Vanligvis er det ganske enkelt å nevne eksempel på en hunderase, frossenmat eller en eventyrfigur - men herved er du advart: Hjernen din arbeider på en helt annen måte under press!

 

Ordet fanger er et enkelt spill å lære seg. Spillerne vender opp et og et kort helt til to spillere får opp likt symbol. Plutselig må begge to finne på et ord som passer til kategorien på motspillerens kort. Den som får ut svaret raskest, finner motspillerens kort. Høres enkelt ut, ikke sant? Da må du tro om igjen! Jokere skaper uventede situasjoner, og en duell kan utvikle seg til en hel serie dersom det etter en duell avdekkes et nytt kort under det kortet taperen mistet. Hold deg klar, når som helst kan det bli din tur!

 

Kjapt og hysterisk morsomt. Ordet fanger får latterdørene til å åpne seg på vidt gap når spillerne forsøker å komme hverandre i forkjøpet!

 

  • Antall spillere: 3-6
  • Alder: 10+
  • Spilletid: 20 minutter
  • Språk: Norsk

Relaterte varer